Galaxy S5 mini reparatie

Klaar terwijl je wacht

3 mnd garantie

Originele Onderdelen

Galaxy S5 mini reparatie in Amsterdam

Ben je een trotse bezitter van de Samsung S5 mini maar werkt deze niet meer naar behoren? Is het beeldscherm of LCD van je S5 Mini kapot en wil je deze laten vervangen? Dan ben je bij ons het het juiste adres. Wij bieden een betrouwbare reparatie service in de omgeving van Amsterdam. Met 7 jaar ervaring in het repareren van smartphones waaronder de Samsung Series.

Bij wellFix zijn drie peilers de basis voor ons succes: kwaliteit, service en een scherpe prijs. Dat is precies wat de klant wilt. Wij bieden een vriendelijke en betrouwbare ervaring. We werken enkel met 100% originele onderdelen waar je 3 maanden garantie op krijgt. Daarnaast bieden wij scherpe tarieven en proberen we goedkoper dan de concurrent te blijven. Je kan je Samsung Galaxy S5 mini repareren in onze vestiging gelegen in Amsterdam.

Wij begrijpen dat niet iedereen de tijd heeft om op afspraak langs te komen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om je Samsung Galaxy S5 mini op te sturen. Lekker makkelijk ! Kijk hieronder voor de actuele prijzen en mogelijkheden.