Samsung reparatie

Kies je model
s8-edge

Samsung Galaxy S8 Plus

s8

Samsung Galaxy S8

base_Samsung-Galaxy-S7-Edge-White_2

Samsung Galaxy S7 Edge

samsung-galaxy-s7

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 edge

Samsung Galaxy S6 Edge

Repareer je Samsung Galaxy Note 4

       Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy S5 reparatie

Samsung Galaxy S5

Samsung repareren in Amsterdam

U kunt uw geliefde Samsung door onze specialisten bij wellFix de gehele week door laten repareren. We bestaan al 7 jaar en hebben ondertussen veel ervaring opgedaan. Alle defecten zijn te maken! We repareren alle toestellen waaronder de Samsung Galaxy Alpha en Samsung Galaxy Note 4. Het is mogelijk je Samsung op te sturen of je kan hem langs komen brengen ter reparatie. Per telefoon kun je een afspraak maken voor een reparatie.

Missie en visie

Wij staan voor kwaliteit en service. We streven naar een optimale klantenervaring voor de services en producten die wij aanbieden.

Waarom wellFix kiezen voor je Samsung reparatie?

  • We zijn experts in ons vakgebied met 7 jaar ervaring
  • Gemakkelijk te bereiken via openbaar vervoer of auto
  • We bieden 365 dagen garantie op reparaties en vervangen onderdelen
  • We zijn goedkoper dan de concurrent
  • Particuliere en zakelijke oplossingen op maat. Kortingen mogelijk voor reparaties in grote getallen.
  • Klaar terwijl u wacht

Verzekering betaalt de reparatie

We hebben al van veel ik klanten gehoord dat de reparatie door de verzekering is betaald. Wanneer dit namelijk binnen huis gebeurd valt dit onder de inbedoelverzekering. In veel gevallen zal de verzekering de kosten van de reparatie dekken. Je krijgt bij wellFix na je reparatie een factuur mee. Neem met je verzekering contact op voor meer informatie.

Kwaliteit en onderdelen, wat is jullie visie daarop?

Bij wellFix vinden we het belangrijk dat je de kwaliteit houdt na een Samsung reparatie. Dat houdt in dat we streven om met de beste onderdelen beschikbaar te bewerken. Gelukkig levert Samsung uit hun eigen fabriek ook aan derde partijen. In tegenstelling tot Apple, die dit niet doet. Daardoor bent u verzekerd van een originele kwaliteit beeldscherm na de Samsung reparatie.

Het feit dat we met originele onderdelen betekend dat we ook 1 jaar garantie kunnen bieden op een reparatie. Als er iets aan de hand is na een reparatie, zoals bijvoorbeeld een dode pixel of je touchscreen stopt zomaar met werken, kun je bij ons terecht. Zonder vragen vervangen we het beeldscherm. Let wel op dat we niet op alles garantie kunnen geven. Wanneer bijvoorbeeld je scherm tekenen laat zien dat het kapot is gegaan kun je niet terug vallen op de garantie.

Ik moet een afspraak maken, hoe gaat dit verder in zijn werk?

Dat gaat vrij eenvoudig. Een afspraak maak je eenvoudig via de website of per telefoon. Vervolgens kun je op afgesproken tijdstip langs komen voor een reparatie. We vervangen het onderdeel dan onder je toezicht. Na afloop krijg je een betaalbewijs mee. Deze is gelijk belangrijk voor de garantie voor je Samsung Reparatie. De reden dat een afspraak maken verplicht is is omdat we niet alle onderdelen op voorraad hebben. het is zonde als je op en neer moet komen en er dan achter komt dat we niet gelijk je reparatie kunnen verrichten. Daarnaast werken we ook vanuit huis en doen we daar de Samsung Reparatie.

Contact

Zoals gezegd staan voor een optimale gebruikerservaring. We helpen je daarom graag bij al je vragen of opmerkingen die je hebt. Je kan langs komen in de winkel, via het formulier contact opnemen of ons opbellen.