iPhone X reparatie

Klaar terwijl je wacht

3 mnd garantie

Originele Onderdelen

Scherm

€399

Oplaadconnector

€49

Batterij

€49

Waterschade Schoonmaak

€39

Luidspreker

€49

Camera-lens

€29

Behuizing

€199

Aan-uit knop

€59

Achter Camera

€49

Aan-uit knop

€49

iPhone x binnen 20 minuten gerepareerd

Ben jij de trotste bezitter van de nieuwe iPhone X met een 5.8 inch scherm? Alleen heb je de pech dat er nu al een defect is aan je telefoon. Wij repareren ook de nieuwe iPhone x, standaard met 1 jaar garantie op de reparatie en originele onderdelen. Neem contact op of gebruik de online planner.

Waarom wellFix voor een reparatie aan je iPhone X?

wellFix stiekem best wel een beetje uniek. In tegenstelling tot alle andere reparateurs in Amsterdam werken wij gewoon vanuit huis. Eigenlijk is een reparatie ook slechts de vervanging van een kapot onderdeel. Geen rocket-science dus. Wij zorgen alleen ervoor dat het nieuwe onderdeel van originele kwaliteit is en dat je 1 jaar garantie hebt. Maar wat betekend dat dan voor uw als klant dat wij vanuit huis werken? In principe betekend het dat je gewoon een stukje goedkoper uit bent. Een reparatie zelf duurt vaak niet langer dan 15 minuten en je kunt in 99,9% van alle gevallen direct terecht zonder te wachten. Onder jouw toezicht wordt je telefoon gerepareerd. Goedkoper dan de concurrent en wel met originele onderdelen.

Voor het maken van een afspraak kun je onze online planner gebruiken of contact opnemen. We zijn doordeweeks open tot 22:00 en in het weekend tot 17:00.