iPhone 6s plus reparatie

Klaar terwijl je wacht

3 mnd garantie

Originele Onderdelen

iPhone 6s plus reparatie in Amsterdam

aii, je iPhone 6 plus is kapot? Je bent op zoek naar een reparatie winkel voor een iPhone 6 plus reparatie? Met dank aan onze iPhone 6s Plus reparatie service in Amsterdam heb je binnen 30 minuten weer een werkende iPhon 6s Plus. Hieronder vind je de reparatie tarieven voor de iPhone 6s plus. Wil je de iPhone 6s plus laten maken door wellFix boek dan een afspraak in via onze boekingsformulier op de website?

iPhone 6s reparatie tarieven

Er zijn honderden aanbieders van iPhone 6s plus reparaties in Amsterdam. Belangrijk dus is een kwalitatieve reparatie tegen een voordelig tarief. Op die twee punten proberen we zo hoog mogelijk te scoren. We vergelijken onze iPhone 6s reparatie kosten met die van de concurrent. We houden de concurrent goed in de gaten. Vervolgens zorgen we ervoor dat we de goedkoopste iPhone 6s tarieven hebben voor u.

Scherm

€140

Oplaad- connector

€49

Batterij

€50

Waterschade- schoonmaak

€ 50

Luidspreker

€50

Camera-glaasje

€35

Behuizing

€175

Aan-uit knop

€50

Camera

€75

Audio-jack

€50

Voordelen van een reparatie bij wellFix voor je iPhone 6s plus?

  • 100% originele onderdelen
  • 90 dagen garantie
  • Binnen 30 minuten is je iPhone 6s Plus gerepareerd
  • Klaar terwijl je wacht
  • Tevreden klanten (4,6 van de 5 sterren volgens Google Reviews)

Hoe gaat een iPhone 6s plus reparatie in zijn werk?

Via de website kun je een afspraak inboeken voor een iPhone 6s plus reparatie. Deze afspraak duurt rond de 30 minuten. Je kan ook contact opnemen via telefoon of mail mocht je nog vragen hebben.