iPhone reparatie

Kies je toestel

iphone-xx

iPhone X

iphone8small

iPhone 8

iphone-8-plus-small

iPhone 8 Plus

IPhone_7_Plus

iPhone 7

IPhone_7_Plus

iPhone 7 plus

iphone6plus

iPhone 6s Plus

iphone6plus

iPhone 6s

iPhone 6

iPhone 6 Plus

iPhone 6

iPhone 6

Apple iPhone 5c Reparatie

iPhone 5c

iPhone 5s reparatie

iPhone 5s

Reparatieprijzen voor Apple iPhone zwart

iPhone 5

iPhone goedkoop laten repareren door wellFix

Is je iPhone kapot? Ben je op zoek naar een iPhone reparatie in Amsterdam? Dan ben je aan het juiste adres.  Voor meer informatie over onze iPhone reparatie tarieven en prijzen kun je boven je toestel kiezen. Bij een reparatie vervangen we de kapotte onderdelen met originele onderdelen. je iPhone laten maken bij wellFix is daarnaast niet duur maar erg goedkoop.

Hoe gaat een reparatie in zijn werk?

Je iPhone laten maken bij wellFix is een fluitje van een cent. Zoek eerst naar het model dat u graag gerepareerd wilt hebben. Mocht u meerdere reparaties tegelijkertijd willen op één toestel dan brengen we daar een korting van €29,95 op aan. Dit zijn de montagekosten die standaard per elk toestel gerekend worden. Vervolgens kun je via de website of per telefoon een afspraak plannen. Kom op afgesproken tijdstip langs en wij repareren uw telefoon. De gemiddelde reparatietijd per iPhone ligt rond de 25 minuten.

Hoe gaat de reparatie precies in zijn werk?

Wanneer we het hebben over een iPhone reparatie bij wellFix hebben we het vaak over het vervangen van een kapot onderdeel. In 90% van alle gevallen vervangen we een scherm bij een klant. Dan bestaat de andere 9% uit bijvoorbeeld het vervangen van een oplaad punt. Eigenlijk vervangen we dus onderdelen en lossen we op die manier het probleem aan je iPhone op. Een iPhone reparatie klinkt misschien iets lastiger dan het werkelijk is. wellFix zelf bestaat sinds 2013 en in korte tijd hebben we geleerd hoe je het scherm of andere onderdelen van een iPhone moet vervangen.

Ok, dus jullie vervangen onderdelen. Wat voor onderdelen gebruiken jullie?

Wanneer je op zoek gaat naar de beste kwaliteit onderdelen voor een reparatie, kom je er al snel achter dat er vele soorten kwaliteiten bestaan. Helemaal onderin vinden we onderdelen die geproduceerd zijn door een derde partij. Bovenin vinden we onderdelen die weg zijn gekocht uit de fabrieken waar de Apple onderdelen worden gemaakt. Vaak zijn dit batches die niet door de kwaliteits keuring van Apple zelf zijn heen gekomen. Tussenin vind je originele schermen die gerecycled oftewel refurbished zijn. Dan is het LCD van Apple zelf maar de glasplaat vervangen. Ook in de glasplaat heb je weer verschillende soorten kwaliteiten.

Kortom, er zijn vele soorten schermen beschikbaar. Wij van wellFix vind het echter belangrijk dat je telefoon voorzien is van een origineel scherm. Want je gebruikt je iPhone tenslotte erg veel en dan wil je wel dat het zo vlot en soepel mogelijk werkt en dat je later niet meer problemen komt te zitten. Daarom bieden we ook 1 jaar garantie op alle iPhone reparaties. Mocht er iets aan de hand zijn met je iPhone, bijvoorbeeld een dode pixel of het touchscreen stopt met werken zonder enige reden, kun je terug komen naar wellFix en vervangen wij wederom het scherm van je iPhone. Zo eenvoudig kan het zijn. Zonder verdere vragen gesteld. Als je scherm door eigen schuld kapot is gegaan, dan kunnen we helaas geen garantie bieden op de iPhone reparatie.